Kansantanssia ja napatanssia

Illallisen jälkeen pääsimme seuraamaan kerrassaan upeaa kansantanssiesitystä, jonka meille tarjosi alanyalainen nuorten tanssiryhmä. Vauhtia riitti ja myöskin vuorovaikutusta yleisön kanssa syntyi. Jossain vaiheessa he poimivat lavalle yleisön joukosta pari rohkeaa, ja sitten itselläniki videokuvaus päättyi siihen, että tuli lähtö lavalle. No, hetken kuluttua siellä tanssi koko yleisö!

Tanssiesitys huipentui – mitenpä muuten, kun Turkissa ollaan – perinteiseen napatanssiesitykseen. Vaan ei jäänyt sekään vaille vuorovaikutusta. Rouva kävi reippaasti hakemassa yleisön joukosta kolme sankaria, jotka saivat kunnian esitellä omia napatanssitaitojaan. Pitää kyllä hattua nostaa noille Walesin, Ranskan ja Tanskan miesopettajille, jotka eivät jääneet yhtään pekkaa pahemmiksi lavalla, vaan homma hoitui mallikkaasti yleisön taputtaessa innolla mukana.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s