iPadillä Windowsia ja Liven SkyDriveä

20120223-234014.jpg

Tuo yllä oleva kuva on ruutukaappaus iPadistä.

Tässä on nyt iPad2 kädessä eka päivää ja heti piti lähteä kokeilemaan ihan uusinta uutta, eli virtuaalista Windows-työpöytää ja sen myötä tietenkin Windows Liven SkyDriveä. Kysymys kuuluu: voiko iPadillä luoda ja muokata SkyDrivessä kansioita ja tiedostoja? Vastaus on: kyllä voi. Mutta siihen tarvitaan ainakin vielä tällä hetkellä virtuaalinen työpöytä. Sellaisen saaminen onkin sitten oma juttunsa, mutta meillä Oulussa sen tarjoaa Oulun Tietotekniikka (OTT).

Käyttöönotto oli naurettavan helppoa, mutta Windowsin käytettävyydessä tablet-laitteella on vielä hiomista. Suunta tuntuu kuitenkin oikealta, joten hyvältä näyttää. Alla kuvassa tilanne, jossa iPadillä on aloitettu testitiedosto SkyDrivessä, kirjoitettu tekstiä ja tuotu digikameralla otettu kuva.

20120223-234357.jpg

Tässä vielä osoite alkuperäiseen tiedostoon:
https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=633628829ff9ac7d&resid=633628829FF9AC7D!1060&parid=root

P.S.2. Koko tämä juttu tehtiin tällä yhdellä iPadillä kuvankaappauksineen kaikkineen. Kitarakuva tuotiin luontevasti ouka-tunnukseni alla olevasta kuvat-kansiostani. Tätä WordPressin-blogia kirjoittaessani en enää käyttänyt Windowsia, vaan iPadin WordPress-sovellusta (ilmainen). MELEKONEN! 🙂

Advertisement

2 kommenttia artikkeliin ”iPadillä Windowsia ja Liven SkyDriveä

  1. Heikki Kontturi 24.2.2012 / 20:17

    Testasit kuin tilauksesta! Toivottavasti saisimme skydriven käyttöön.

  2. Samu 26.2.2012 / 00:23

    Tämähän tarkoittaa, että voit Applen täppärillä luoda MS omaa rakasta, c# -koodia! Tosin, ei varmaan kääntäminen ole mielekästä kuin hätätapauksissa, mainitsematta edes koodin luomista ilman näppäimistöä. Mutta hienoa kehitystä!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s